Sport

2012.09.16. 19:31

Futsal: az újonc Veszprémet fogadja az Admirál-Haladás VSE gárdája

Szombathely - Az NB I-s futsalbajnokság 4. fordulójában hétfőn, 18.15-től az újonc Veszprémet fogadja az első győzelmére hajtó Admirál-Haladás VSE.

Tóth Gábor

Nem kezdődött jól a szezon a szombathelyiek számára. Az Admirál az első körben hazai pályán szerencsétlen körülmények között kapott ki a Szegedtől (1-2), majd szabadnapos volt, a harmadik játéknapon pedig a roppant erős Aramis vendégeként maradt alul (9-6) – vagyis az első győzelem még várat magára. Az Veszprém sem nyert még, ám jól jelzi az újonc erejét, hogy a Berettyóújfalutól (1-1) és a MAFC-tól (6-6) is pontot lopott. Az előző körben viszont a Szeged nyert Veszprémben (0-5). Izgalmas csatára van tehát kilátás, mert mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra.

– Egy régi ismerőst fogadunk – kezdte az esélylatolgatást Horváth Levente, az Admirál- Haladás VSE mestere. – A Veszprém tavaly kiejtett minket a kupából, az idén nyáron pedig két edzőmeccsen is mi maradtunk alul. Ideje lenne már visszavágni a sok sérelemért. Nehéz, kiélezett mérkőzésre számítok, hiszen a két gárda nagyjából hasonló játékerőt képvisel. A Veszprém nagyon kellemetlen ellenfél – masszív, agresszív, hajtós csapat, remekül védekezik. Mindenesetre jelen helyzetünkben számunkra csakis a győzelem az elfogadható eredmény. A srácok motiváltak, felkészülten várják a meccset. Németh Krisztián eltiltott, a kaput a helyettese, Sipos Gábor védi. Németh Péter, Balikó és Koronczai sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!