Sport

2012.09.05. 17:03

Jubilált a horgászverseny

Szombathely - Tízedik alkalommal adott otthont a Csónakázótó a Rádió Szombathely 97,1 és az Elektromosok Sporthorgász Egyesület közös versenyének, a Rádió Szombathely-Euro Peca Kupának.

Tóth Gábor

A hagyományos, népszerű, jubileumi erőpróbán 68 pecás mérte össze tudását. A megszokottak szerint külön versenyeztek a verseny- és a hobbihorgászok, valamint az ifjúsági korosztály résztvevői. Az idén minden halfaj beleszámított a versenybe, a legtöbb darab törpeharcsát fogó horgász pedig különdíjat kapott. A versenyhorgászok között Török Zoltán (Elektromosok SHE) aki egyben abszolút győztes is lett remekelt, a hobbi horgászok mezőnyében Dénes Szilveszter (Vas megyei Savaria SHE) bizonyulta a legjobbnak, a fiatalok között pedig Kósa Bálint (Spartacus HE) bánt a legügyesebben a horgászbottal. A legtöbb törpeharcsát fogó pecás a Kerkaszentkirályról érkező Rózsa Sándor lett 25 darab hallal.

Versenyhorgász: 1. Török Zoltán (Elektromosok SHE) 4930 gr, 2. Unger György (Körmendi Munkás HE) 3510 gr, 3. Kajtár Máté (Büki HE) 4010 gr. Hobbi: 1. Dénes Szilveszter (Vas megyei Savaria SHE) 2190 gr, 2. Barki Jenő (Pannónia HE) 1600 gr, 3. Molnár Miklós (Pannónia HE) 730 gr. Ifjúsági: 1. Kósa Bálint (Spartacus HE) 2490 gr, 2. Kovács Koppány Zoltán (Vas megyei Savaria SHE) 1760 gr, 3. Petényi Róbert (Vas megyei Savaria SHE) 1720 gr.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!