Sport

2012.10.29. 19:53

Diadalmas Cell - Értékes pontot szerzett a Bük

Körkép - A Celldömölk-Sárvár megyei rangadó hazai sikerrel zárult, a Bük pedig értékes döntetlennel folytatta az NB II-es női kézilabda-bajnokságot.

Tóth Gábor

Dr. Lupo-Büki TK - Győri Audi ETO KC III. 21-21 (13-14)
Bük, 200 néző, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Réger, Vandróczki.
Bük: HARASZTOVICS - BINDER 3, Udvardi 3, Szalai, Szondy, Szenczi, Pup 1. Csere: Fazekasné (kapus), FARKAS 87, Horváth 3, Mórocz 21, Hegyi 1, Fazekas, Bősze. Edző: Mátés István.

A fizikai fölényben lévő, remek erőt képviselő Győr kapta el jobban a rajtott, és a folytatásban is irányította a meccset (17. perc: 5-8). A hazaiak jól küzdöttek, de szinte az egész találkozón két-három góllal az agesszív, kemény vendégek vezettek. Ám a büki erőfeszítéseket siker koronázta, a hajrában átvette a vezetést a vendéglátó (56. perc: 21-20). Az utolsó percekben mindkét fél eldönthette volna a maga javára a meccset, de végül nem bírtak egymással. A döntetlennel a bükiek lehetnek elégedettebbek.

Celldömölki VSE-Vulkánfürdő - Sárvárfürdő Kinizsi 34-21 (17-9)
Celldömölk, 250 néző, NB II-es női kézilabda, vezette: Kálmán, Nagy.
CVSE: SZABÓ - SZOMORKOVITS A. 9, NÉMETH V. 3, Kazári, Farkas B. 2, GŐCZE 107, SZOMORKOVITS L. 3. Csere: Balogh (kapus), Füzfa, Vlasich 2, Recse 1, Bagics, FARKAS A. 4, Freiberger. Edző: Salamonné Csótár Adrienn.
Sárvár: Takács - Kertész, Pintér 8/3, Földi, Bősze 3, Horváth, Fehér 3/1. Csere: Sulyok (kapus), Pupp 2, Tóth, Soós 1, Pataki, Nardai 1, Varga 3. Játékos-edző: Pupp Adél.

Az első perctől kezdve a hazaiak diktálták a tempót. Remekül védekeztek, jól ütköztek, az erőszakos labdaszerzésekből pedig gyors, eredményes ellentámadásokat vezettek. A Sárvár fordítás után sem tudott újítani, a szervezetten, magabiztosan játszó Cell pedig egyre növelte előnyét, és végül fölényes győzelmet aratott a végére talán el is fáradó vendégek ellen.

Ifi: 30-15 (13-9).

Salamonné Csótár Adrienn: - Elégedett vagyok. Egyre jobban összeáll a játékunk, megérdemelten nyertünk.

Pupp Adél: - A Celldömölk jelen pillanatban ennyivel előrébb tart nálunk. A mi célunk idén a biztos bennmaradás lesz.

Címkék#kézilabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!