Sport

2012.10.28. 21:38

Futsal: a bajnok Győrt fogadja a HVSE

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság 8. fordulójában hétfőn, 18.15-ös kezdéssel a bajnoki címvédő Rába ETO gárdáját fogadja az Admirál-Haladás VSE gárdája.

Tóth Gábor

A papírforma egyértelmű győri sikert ígér. Az ETO az előző három bajnoki kiírást aranyéremmel zárta. Európában is tényező, az idén csak hajszállal maradt le a Bajnokok Ligája négyes döntőjéről. A keret hemzseg a válogatott játékosoktól, a minőségi légiósoktól. Ráadásul a HVSE nincs túl jó passzban, eddigi hat mérkőzéséből csak kettőt nyert meg, utolsó két bajnokiját elbukta.

– Jól jött a kéthetes szünet, próbáltuk rendezni a sorainkat – fogalmazott Horváth Levente, az Admirál trénere. – Szerencsére az eltiltások lejártak, a sérültek felépültek. Igyekeztünk felkészülni ellenfelünkből, megígérhetem, hogy nem feltartott kezekkel lépünk pályára. Kétségtelen, hogy a Győr jobb csapat nálunk, ám ha nagy csatára, szoros végjátékra kényszerítjük őket, akkor akár meglepetést is okozhatunk – a döntetlen már nagy bravúr lenne a részünkről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!