Sport

2012.12.22. 23:51

Simon Ádám reméli: tavasszal makkegészséges lesz

Hátsérülése miatt a Haladás középpályása, Simon Ádám számára nem úgy sikerült az őszi szezon, ahogy eltervezte.

Pintér Evelin

Simon Ádám a 2012-es nyári átigazolási szezonban tért vissza a Szombathelyi Haladáshoz, egy évre kölcsönben érkezett az olaszországi Palermótól. Az őszi szezonban azonban többször is sérülés hátráltatta a játékban, így összesen csupán hat bajnokin lépett pályára.

- Sajnos az ősz nem úgy sikerült számomra, ahogy elterveztem, többször is megsérültem, ezért elég keveset tudtam játszani - felelte a www.haladas.hu érdeklődésére a 22 éves középpályás, akinek továbbra sem jött rendbe hátsérülése. -  Most viszont azon vagyok, hogy minél előbb utolérjem magam mind fizikailag, mind pedig játékban. Akkor tudnék igazán előrelépni, ha végre elmúlna a hátfájásom. A szünetben sem álltam le, rendszeresen járok terápiára a hátam miatt, illetve folyamatosan erősítem is, emellett futok, mert tavasszal szeretném a lehető legjobb formámat hozni.

- Korábban Guzmics Richárd és Nagy Gábor mellett te is meghívót kaptál a ligaválogatottba. Számítottál rá?

- Az igazat megvallva meglepett, hogy meghívót kaptam a ligaválogatottba, már csak azért is, mert mint említettem, tényleg nagyon keveset játszottam az őszi szezonban. Nyilván a korábabn nyújtott teljesítményt is figyelembe veszik ilyenkor. Természetesen nagyon örültem a lehetőségnek, hiszen a ligaválogatott a felnőtt válogatott „előszobája”.  Ami a tavaszt illeti: konkrét célom nincs, szeretnék minél jobban a csapat hasznára válni - lehetőleg sérülések nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!