Sport

2013.01.03. 18:38

Önkéntes próbajátékos Körmenden

Körmend - Csütörtöktől a körmendi kosárcsapatnál állomásozik a palesztin-amerikai állampolgárságú irányító, Omar Krayem.

Horváth Erika

Szerda éjjel, a saját költségén érkezett Körmendre Omar Krayem, aki a Rába-partiak új légiósának, Kyle Austinnak jó barátja. Az irányító poszton bevethető játékos egy hetet kapott arra, hogy bebizonyítsa, jó helyettese lehet a hullámzóan teljesítő Vincent Simpsonnak. Amennyiben ez idő alatt meggyőzi a klubvezetést és a játékengedélye is időben megérkezik, akkor a jövő szerdai, pécsi kupameccsen pályára is léphet - tudatta szurkolóival a Lami-Véd Körmend.

 

Omar Krayem Körmenden játszik

A 26 esztendős, 185 centi magas irányító egyetemi tanulmányait befejezve Európa felé vette az irányt. A 2010/2011-es szezonban a svéd másodosztályú Srbija Malmo, a következőben az első ligás Boras Basket csapatában játszott. Utóbbiban 45 bajnoki mérkőzésen 18,6 pont, 6,1 gólpassz és 4,4 lepattanó volt az átlaga - ő lett az év legjobb hátvédje. Omar Krayem 2012 szeptemberében a ZTE-nél volt kéthetes próbajátékon, de Völgyi Péter nem marasztalta. Visszatért Svédországba, és a stockholmi White Eagles (Fehér Sasok) csapatában nyolc mérkőzésen lépett pályára - 17,8 pontos, 4,4-es gólpassz-, 4,3 lepattanóátlagot produkálva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!