Sport

2013.02.04. 18:48

Figyelik a fiatalok kosarasokat Vasban

Körmend - A népszerű menedzseriroda is rajta tartja a szemét a tehetséges fiatal kosarasokon.

Horváth Erika

Januárban Patonay Ádám társaságában a neves Partizan Belgrád kiemelt U19-es csapatának munkájába kapcsolódhatott be négy nap erejéig Perl Zoltán.

- Az LVG menedzseriroda nemcsak felnőtt játékosokat képvisel; pédául Báder Mártont, Lóránt Pétert, Horti Dórát, Fegyverneky Zsófiát. Nagyon nagy hangsúlyt fektet a fiatal tehetségekre is - mondta Patonay Ádám, aki immár nyolc éve dolgozik az ismert  menedzser, Vinkó László mellett. - Zoli esetében ez egyelőre egy teszt volt, amelyen fel tudta venni a versenyt a szerb játékosokkal. Pár hónap múlva újra látni szeretnék. A Falco-nál és a Körmendnél komoly utánpótlás-nevelés folyik, nem véletlen, hogy Zolin kívül még jó pár vasi játékosra fókuszálunk; például Váradi Benedekre, Golomán Györgyre, Doktor Péterre, Hódi Patrikra, de hosszú a lista. Szeretnénk segíteni nekik, hogy a lehető legtöbben kerülhessenek nemzetközi porondra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!