Sport

2013.02.14. 18:10

Grebenár Körmenden

Csütörtökön robbant a hír, hogy a Tiszát a Rábára cseréli a Körmend korábbi kosarasa, Grebenár Péter.

Vas Népe

Grebenár Péter a perifériára került az Adria Ligában vitézkedő szolnokiaknál, ebben a szezonban alig kapott játéklehetőséget. A center a játékot és nevelő egyesületét választotta, amikor a bajnokság végéig szóló egyezséget kötött a Rába-partiakkal. A szerződésben az egy éves hosszabbítás lehetősége is szerepel, ami azt mutatja, hogy nem csak néhány hónapra számolnak vele  Körmenden.

- Grebi mondhatni őskörmendi játékos, akit nem kell bemutatni nálunk - mondta Hencsey Tamás, a Lami-Véd Körmend vezetőedzője. - A közelmúltban felmerült a lehetősége annak, hogy leigazoljuk, és nem csak erre a szezonra. Nem tudom, lelkileg mennyire viselte meg a mellőzés,  és jelentkezik-e nála a meccshiány, de csütörtökön már velünk dolgozott. Az elkövetkező napok mindenre választ adnak. Régen láttam őt játszani, de az biztos, hogy a magassága és a képzettsége megvan. Ő sem egy tipikus ötös center, de mindenképpen nő a variációs lehetőségünk. Gyakrabban állhatunk fel egy magas szerkezetű csapattal. Eddig erre ritkábban adódott lehetőség.

Grebenár Péter játékengedélye rendben van, szombaton a Pécs ellen már a Körmendet erősítheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!