Sport

2013.02.18. 16:24

Idegenben bukott el a Haladás VSE női kézilabdacsapata

Pilisvörösvár - Kiadós idegenbeli vereséggel folytatta az NB IB-s női kézilabda-bajnokságot a Haladás VSE.

Tóth Gábor

Pilisvörösvári KSK-Haladás VSE 31-22 (20-8)

Pilisvörösvár, 150 néző, NB IB-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Halász, dr. Kovács.

Pilisvörösvár: Hartyán - Gyetván 71, Kiss 2, Heimann 6, Zolos 5, Ábrahám 41, Petrovics 31. Csere: Varga (kapus), Denis 1, Rásonyi 11, Ivancsics 2. Játékos-edző: Gyetván Krisztina.

HVSE: Tömő - Szecsődi 2, Pukler 2, Császár 2, Bolfán 54, Jámbor 2, Mayer 4. Csere: Márkus (kapus), Doncsecz, Gönczöl 2, Debreceni 1, Szoták 2. Edző: Bölöni Roland.

Szoták Martina két gólig jutott a Pilisvörösvár ellen (Fotó: Unger Tamás)

A 15. játéknapon a tabellán harmadik, jó erőt képviselő Pilisvörösvár fogadta az újonc, fiatal Haladást. A vendégek rettentő bátortalan játékkal kezdtek, hibát hibára halmoztak, amit büntetett a rutinos vendéglátó (10. perc: 9-1). A hazai gárda a folytatásban sem lassított, és tulajdonképpen egy félidő alatt eldöntötte a mérkőzést. A szünetben sikerült rendezni a szombathelyi sorokat. A zöld-fehérek összeszedettebb játékkal elkezdték faragni a hátrányukat (54. perc: 26-19). A nagy rohanásban azonban egyre többet hibáztak, így a hajrában ismét magához ragadta az irányítást a házigazda, és végül biztosan nyert.

Bölöni Roland:  - Sajnos csak testben utaztunk el Pilisvörösvárra...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!