Sport

2013.02.04. 17:57

Nem eladó a Haladás legkeresettebb futballistája

Szombathely - Bár konkrét vételi ajánlat érkezett Radó Andrásért, a tulajdonosok - legalábbis egyelőre - nem óhajtanak megválni a csapat egyik legértékesebb futballistájától. Kulcsárra és Kalászra porcműtét vár, míg Nagy Zoltán a ZTE-hez igazolt.

Pum András

Kezdjük a rossz hírekkel: Kulcsár Kornél és Kalász Milán nem utazott el a csapat soproni edzőtáborába, de ami még ennél is rosszabb hír, mindkettőjükre porcműtét vár - írja a haladas.hu. Jó hír, hogy a több csapat által is megkörnyékezett Radó Andráshoz nemcsak Artner Tamás vezetőedző, hanem a tulajdonosok is ragaszkodnak.

- Sajnos Kulcsár Kornélra és Kalász Milánra egyaránt porcműtét vár, mindketten Mohácsi doktornál jártak Székesfehérváron, aki mihamarabbi műtétet javasolt számukra - tudtuk meg Tóth Miklós ügyvezető igazgatótól. - Teljes felépülésük nagyjából hat-nyolc hetet vesz igénybe. Ami Radó Andrást illeti: befutott egy-két konkrét hazai érdeklődés a játékos iránt, de a tulajdonosokkal és Artner Tamással abban maradtunk, Andrisnak és a klubnak is az a legjobb, ha a tavaszt még biztosan a Haladásban tölti. Itt ugyanis - és ez nem túlzás - rá épül a csapat, meghatározó játékosa a gárdának, ráadásul minden feltétel adott további fejlődéséhez.

Tóth Miklóstól megtudtuk azt is, hogy Nagy Zoltán ügyében megegyezett a Haladás a ZTE-vel így a korábban a zöld-fehérek második csapatában futballozó védő a zalai megyeszékhelyen folytatja pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!