Sport

2013.03.19. 18:21

Április 10-én pótolják a Haladás-Videoton bajnokit

Az MLSZ Versenybizottsága kijelölte az elmaradt 20. forduló új időpontját.

Pum András

E szerint a Szombathelyi Haladás-Videoton NB I-es és a Puskás Akadémia-Szombathelyi Haladás II. NB II-es találkozót egyaránt április 10-én, szerdán rendezik. Április elején kemény napok elé néz a Haladás. A vasiak Ferencváros elleni meccsét a fővárosiak kérésére április 7. - vasárnap - helyett április 6-án, szombaton, 14 órakor rendezik a Rohonci úton - írja a haladas.hu.

Az elmaradt 20. fordulót pedig április 10-re, szerdára írta ki az MLSZ - ekkor ugye a Videoton fogadjuk. Ez eddig rendben is van, az viszont érdekes, hogy a Vidi-meccset követően két nappal, április 12-én, pénteken 19 órakor már az MTK otthonába látogatnak Halmosiék. Nagy valószínűséggel azonban az április 10-i, szerdai Videoton-meccs egy nappal korábban, kedden kerülhet lejátszásra. Erről persze még az érintett klubok - az MTK-Halin kívül Kaposvár-Honvéd bajnoki is lesz pénteken - egyeztetnek az MLSZ-el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!