Sport

2013.03.08. 20:24

Az életéért küzdő BKV Előrét látja vendégül a Haladás II.

Szombathely - Vasárnap 14.30-as kezdéssel a 14. helyen álló BKV Előrét fogadja a Szombathelyi Haladás II. NB II-es labdarúgócsapata. A zöld-fehéreknél sok a sérült futballista.

A Haladás II. 1-1-s kaposvári döntetlennel indította a tavaszi szezont, míg a BKV Előre odahaza 2-0-ra kikapott a Kozármislenytől. A hetedik, 24 pontos vasi alakulat és a 14., mindössze 11 egységet szerző BKV között nagy a különbség – ám a fővárosiak számára minden elveszített meccsel csökken az esély a bentmaradásra.

– A BKV tradicionális, régi NB II-es klub, a fentmaradása függhet a bentmaradásától – monda Tóth László, a Haladás II. edzője. – Talán az utolsó utáni esélye lesz a vasárnapi bajnoki. Egy hete otthon kikaptak, és biztos vagyok benne, hogy egymás után kétszer nem akarnak pont nélkül maradni – így már nagyon nagy lesz a lemaradásuk. A téli átigazolási szezonban rengeteg játékost igazoltak, talán a legtöbbet a nyugati csoportban. Sok közülük az NB I-et is megjárta – például Folmer és Csikós. Azonban a csapatuk még nem állt össze, úgyhogy nyerni akarunk. Fider, Dallos, Zsirai sérült, Halmai, Jagodics Bence beteg. Miután még nem tudom, kiket kapok vissza Artner Tamástól, így összeállítással sem szolgálhatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!