Sport

2013.03.07. 16:21

Devecseri Szilárd balhátvédként bizonyítana

Szombathely - Devecseri Szilárd Siófok ellen szerzett sérülése már a múlté, a bal oldali védő a haladas.hu-nak elmondta: szombaton nemcsak egy pontért lép pályára a Hali Diósgyőrben.

Pum András

Mint ismert, a csapatkapitány Tóth Péter őszi sérülése után Búrány Zoltán megbízhatóan teljesített balhátvédként, ám mivel a játékos eredendően jobblábas, így Artner Tamás mást keresett erre a posztra. Devecseri Szilárd személyében meg is találta jelöltjét, a 22 éves játékos ugyanis korábban bal oldali védőként futballozott, az utóbbi időben azonban belső bekként is szerepelt.

Nos, Devecseri a Siófok ellen kezdőként lépett pályára, ám a 81. percben begörcsölt a vádlija, így cserét kért. Szerencsére nincs komoly baj, a játékos a héten már edzett.

- Bevallom, a felkészülés nagyon nehéz volt, de egy alapozásnak ilyennek is kell lennie ahhoz, hogy a csapat maximálisan készen álljon a tavaszi rajtra - kezdte a beszélgetést Devecseri Szilárd. - Éppen ezért úgy gondolom, a csapat készen áll a szezonra, tehát jó eredményeket várok, és remélem, sok játéklehetőséghez jutok. Mivel a balhátvéd poszt még „kiadó", ezért úgy gondolom, hogy ebben a pozícióban van a legtöbb lehetőségem játszani, illetve Artner Tamás is ezen a poszton számol velem. Bár a Siófok elleni mérkőzésen cserét kértem, szerencsére a sérülésem nem komoly. Rosszul érkeztem, ettől begörcsölt a vádlim, és akárhogy próbálkoztak, a görcs nem akart elmúlni, ezért a csere volt a legcélszerűbb megoldás.

Devecseri Szilárd reméli, Artner Tamás számol vele a tavasszal. Fotó: Kiss Teodóra

- Szombaton a Diósgyőr ellen játszunk bajnokit. Mindenképp küzdelmes meccsre számítok, annyit biztosan állíthatok, hogy nem egy pontért utazunk el Miskolcra. A diósgyőri összecsapások a szurkolóknak köszönhető jó hangulatról is híresek, ezért biztosan hajtani fog mindkét csapat. Az biztos, hogy mi mindent meg fogunk tenni a győzelemért - zárta szavait Devecseri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!