Sport

2013.03.25. 21:55

Erős mezőnyben negyedik lett a Lurkó UFC

Graz - Negyedik helyen végzett a Lurkó U8-as csapata a 12 együttes részvételével megrendezett ausztriai teremlabdarúgó-tornán.

Pum András

A csapatokat két csoportba sorolták, a szombathelyiek az osztrák Austria Wien, Grazer AK, a First Vienna és Leoben, valamint a szlovák Slovan Bratislava társaságában a „B" felségjelűbe kerültek. A lurkósok a csoportmeccsek során a Leobent 4-0-ra, az Austria Wient 3-0-ra, a Grazer AK-t 1-0-ra verték, a Slovannal 1-1-et játszottak, míg a First Viennától 3-2-re kikaptak. A vasiak elsőként jutottak tovább, az elődöntőbe jutásért pedig a szintén ausztriai Kapfenberget 2-1-re győzték le. A döntőbe jutásért vívott párharcban a házigazda Sturm Graz várt a magyarokra, a rendes játékidő 1-1-s döntetlent hozott, büntetőkkel a graziak 3-1-re nyertek. A Lurkó tehát a harmadik helyért mérkőzhetett, ahol a cseh Brno ellen 2-1-re alulmaradt, így a negyedik helyen zárta a viadalt.

A Lurkó csapatnévsora: A csapat: Bögöly Barnabás, Vörös Bálint, Szabó Bence, Tama Gergő, Knizs Olivér, Bolla Bence, Németh Barni, Kovács Péter, Szijártó Bálint. Edzők: Szűcs János, molnár Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!