Sport

2013.03.19. 17:57

Grebenár Péter bizonyítani szeretne volt csapata ellen

A Szolnoki Olaj otthonában folytatja a felsőházi rájátszást szerdán a Lami-Véd Körmend férfi kosárlabdacsapata (18.45).

Vas Népe

Az EuroChallenge Kupában Fodorék nyerni tudtak a Tiszaligetben, de azóta sok víz lefolyt ott, és a Rábán is. A számos változás egyike, hogy Szolnokról visszatért nevelőegyesületéhez Grebenár Péter.

- Talán még túl is teljesítettük a fiúkkal az érkezésem utáni terveket – mondta a 211 centiméter magas játékos. – Szép győzelmeket arattunk és a felsőházba jutottunk. Csak az Alba ellen nem jött ki a lépés. Hét és fél éve mentem el innen, de mintha semmi sem változott volna. Szolnokon is jó a légkör, de itt remek a társaság. A külföldiek kivételével ismertem a srácokat, jól érzem magam. Azt is érezhetjük, hogy a közönséggel is nagyon jól alakul a viszony, egymásra találtunk, jó időszakot élünk. Nekem mindenképpen plusz motivációt jelent, hogy az Olaj a következő ellenfél. Furcsa lesz számomra, de várom a találkozót.

Grebenár Péternek plusz motivációt jelent, hogy volt csapata lesz az ellenfél (Fotó: Szendi Péter)

Asceric mester érkezése után még a keretbe sem igen kerültem be. Van bennem bizonyítási vágy, de nem szabad elfelejteni, hogy nagyon erős a Szolnok. Megbeszéltük az edzőnkkel, hogy nekünk a mi játékunkkal kell foglalkoznunk, arra kell minél jobban összpontosítanunk. Ha ezt megtesszük, és mégsem sikerül nyerni, akkor is a legfontosabb, hogy egymás szemébe tudjunk nézni. Elmondhassuk, hogy mindent megtettünk. December elején rémálomszerűen élte meg a csapat, hogy a Körmend nyert a Tiszaligetben, de ott is megmutatkozott, hogy ha ez a gárda elkapja a fonalat, tud futni és bejönnek a dobások, akkor Szolnokon is meglehet a győzelem. Egyénileg jól képzett kosarasokból és extra légiósokból áll az Olaj. Mi viszont kis csapat vagyunk. De nagy szívvel! Az én posztomon nem csak képzettek, de fizikálisan is erősek a játékosok. Ismerem őket, nehéz lesz ellenük játszani. De valamit majd kitalálunk – mondta sejtelmes mosollyal Grebenár Péter.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!