Sport

2013.03.24. 19:46

Ikszelt a Sárvár és a Répcelak az NB III. 16. játéknapján

Vas megye - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjának 16. játéknapján a Körmend nyert, a Sárvár és a Répcelak döntetlenre végzett.

Tóth Gábor

Körmendi FC–Móri SE 2-1 (0-0)

Körmend, 70 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Ákos.

Körmend: HAJGATÓ – Bezdi, CSENTERICS, Kósik, Takács M. – Sipos (Horváth), MAKAI, Németh (Nagy), Szalai – Takács Á., NIKSZ. Edzô: ifj. Molnár Károly.

A kihagyott helyzetek mérkőzésén a motivált, jobban akaró hazai gárda megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Gólszerzők: Niksz 2 (47., 76.), ill. Tóth R. (67.)

Ifj. Molnár Károly: – Egy szimpatikusan játszó csapatot sikerült legyőznünk. Persze az igazsághoz tartozik, hogy aki vesztesen hagyja el a körmendi pályát, az számunkra mindig szimpatikus.

Sárvár FC–Hévíz SE 2-2 (0-2)

Sárvár, 100 néző, vezette: Görög.

Sárvár: Osvald Márkó – Fülöp (Likaj), HORVÁTH, Varga, AMBRUS – Tancsics, Máthé (Tóbiás), Csernák, Csákvári – Sinka, Osvald Márió. Edző: Németh József.

A nyílt, bátor játékkal előrukkoló Hévíz meglepte a házigazdát, a 13. percben már 2-0-ra vezetett. A Sárvár szenvedett, ráadásul bokasérülés miatt korán elvesztette Máthét. Fordulás után egy átszervezett Sárvár lépett pályára. Sikerült átvenni az irányítást és egyenlíteni – ráadásul kétszer is a hévízi kapufán csattant a labda.

G.: Osvald Márió (58.), Sinka (80.), ill. Kónya (11.), Dudar (13.).

Németh József: – Bár közel álltunk a győzelemhez, mégis úgy vélem, hogy igazságos döntetlennel zárult a fürdővárosi rangadó. Máthé Andrásnak mielőbbi gyógyulást kívánok.

Répcelaki SE–Dorogi FC 2-2 (0-1)

Répcelak, 100 néző, vezette: Varga.

Répcelak: Kovács – Ivancsics, Nyírő, Balassa, Pados – Imre, Csordás – Tamási (Orbán), Simon, Beke – Dancsecs (Molnár). Játékos-edző: Balassa Péter.

Egy véleményes góllal korán vezetést szerzett a volt NB I-es, NB II-es játékosokkal teletűzdelt Dorog. Kellett kis idő, mire rendezte sorait a házigazda. A folytatásban kiegyenlített játékot, remek meccset láthattak a szurkolók, a Répcelak egyenrangú ellenfele volt a bajnokesélyesnek. Sőt nagyon közel állt a győzelemhez, ám a játékvezető – az utolsó pillanatban – egy erősen kérdéses tizenegyessel pontszerzéshez segítette a vendégeket.

G.: Csordás (56., 11-esből), Beke (88.), ill. Vigh (6.), Schulcz (93., 11-esből).

Balassa Péter: – A Répcelak és a Dorog lefocizta a három játékvezetőt. Minden pályára lépett játékosom remekül teljesített.

További eredmények: Komárom– Csorna 0-5, Nagykanizsa– Balatonfüred 1-3, Mosonmagyaróvár– Pápa II. 2-0, Újbuda–Andráshida 3-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!