Sport

2013.03.05. 09:48

Kényszerpihenőn Simon Ádám

Részleges combizomszakadása miatt közel egy hónap kényszerpihenőre kényszerül Simon Ádám.

Pum András

Kevés bosszantóbb dolog van egy futballista számára mint, hogy egy alapozás után rögvest az első bajnokin megsérüljön. Nos, Simon Ádámmal, a Haladás 22 éves középpályásával éppen ez történt, hiszen az első diagnózis szerint a jobb lábán részleges combizomszakadást szenvedett.

- Tisztességgel végigcsináltam a felkészülést, jó formában is éreztem magam, ám sajnos az utolsó héten kisebb combsérülést szenvedtem - mondta Simon Ádám.

 

Simon Ádám (balról, feketében) mindössze egy félidőt tudott játszani a Siófok ellen (Fotó: Kiss Teodóra)

 

- Ennek ellenére mindenképpen játszani szerettem volna a rajton, reméltem, hogy nem lesz semmi gond - hát lett. Nem tudom mikor sérültem rá, de sok idő nem telt el a meccsből. Valószínűleg egy rossz mozdulat után váltam harcképtelenné - ettől kezdve gyakorlatilag végigszenvedtem az első félidőt.

A szünetben aztán cserét is kellett kérnem. Az ultrahang harminc százalékos, részleges combizomszakadást állapított meg. Emellett vérömleny is keletkezett a combomban, amit egy tűvel szívtak le, mit mondjak, nem volt túlzottan felemelő érzés. Nagyjából három-négy hét, mire ismét játszhatok, edzeni is csak körülbelül két hét múlva kezdhetek el. Bár este még megyek orvoshoz, az biztos, hogy egy darabig pihennem kell, majd fizioterápiás és lézerkezelést is kapok. Utólag mindig okos az ember, lehet, nem kellett volna játszanom, de most már nem tudok mit csinálni, várom, hogy mihamarabb rendbe jöjjek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!