Sport

2013.04.14. 18:47

Futsal: erős ellenfél jön

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának a 4. fordulójában hétfőn, 18.15-kor a remek erőt képviselő Berettyóújfalut fogadja a Swietelsky-HVSE.

Tóth Gábor

A szombathelyiek legutóbbi két meccsüket komoly zakóval tudták le: kikaptak Győrben (3-14), majd hazai pályán az Aramistól (2-9). Nem lesz könnyű javítani, hiszen a Berettyó a 2. a tabellán, öt válogatott játékosa van, a meccs egyértelmű esélyese.

- Két nagyarányú vereség van mögöttünk, márpedig ennél azért több van a társaságban - fogalmazott Horváth Levente, a Haladás trénere. - Tisztában vagyunk azzal, hogy a Berettyó lényegesen jobb csapat nálunk. Ugyanakkor azon leszünk, hogy visszaszerezzük az önbecsülésünket, továbbá még egyszer nem szeretnénk cserbenhagyni az értünk szorítókat. Az elmúlt napokban azon dolgoztunk, hogy a védekezésünket rendbe tegyük. Bízom a meglepetésben - a döntetlennel elégedett lennék.

Bagó és Egle eltiltott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!