Sport

2013.04.05. 11:52

Sérültek hada a Viktóriában

Szombathely - A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elmaradt mérkőzésen vasárnap 12 órakor az Illés Akadémia műfüves pályáján a Viktória-Trend Optika FC a Feminát fogadja.

Pum András

A két csapat között mindössze egy hely, viszont 13 pont a különbség  a harmadik Viktória 31, a negyedik Femina 18 egységet gyűjtött. A papírforma tehát a szombathelyiek mellett szól, akik viszont öt játékosukra sem számíthatnak.

- Ősszel nehezen nyertünk 1-0-ra, ezúttal sem számítok könnyebb meccsre - mondta Iszak Gábor, a Viktória edzője. - A fővárosiaknál a védelem tengelyében futballozik a válogatott Szeitl Szilvia, de rajta kívül is akad még néhány kiváló játékos. Azonban nem velük, sokkal inkább magunkkal foglalkozunk. A szerdai Magyar Kupa-meccsen egy félidős csapat voltunk, ez akkor sem volt, és vasárnap sem lesz elég a győzelemhez. Az U19-es válogatottal Norvégiában tartózkodó négy játékosunkon kívül a kupameccsen Ferencsik Evelin megsérült, rúgást kapott a lábfejére. Kevesen maradtunk, megpróbálunk ezúttal más szerkezetben felállni. Ennek ellenére nyernünk kell, nem akarunk túlságosan lemaradni az első két helyezettől. Összeállítást nem tudok mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!