Sport

2013.05.17. 14:18

A Haladás II. az Ajka vendége lesz

Szombathely - A labdarúgó NB II. 27. fordulójában szombaton 18 órai kezdettel a 10. Szombathelyi Haladás II. az 5. Ajka vendége lesz.

Bár a két csapat mindössze öt pont a különbség, az ajkaiak komoly célokért küzdhetnek, hiszen az első ötben akarnak végezni. A Haladás II. viszont ősztől csak az NB III-ban indulhat, így akár felszabadultan is futballozhat. A hazaiak keretét rengeteg egykori Haladás-játékos erősíti, ez külön pikantériát ad a találkozónak.

- A legutóbbi két meccsünkön egyetlen pontot sem szereztünk, pedig minimum a döntetlen mindkét találkozóban benne volt - mondta Tóth László, a Haladás II. edzője. - Sajnos elkövettük szokásos hibáinkat. Fiatal csapatunk van, a nagy győzelmeket gyakran kis vereségek kísérik. Az Ajka érett, jó csapat, az első ötben akar végezni, így valamennyi találkozó, minden pont létfontosságú számára. Emiatt stresszesebbek, feszültebbek és dekoncentráltabbak lehetnek játékosaik, az esetleges hibáikat könyörtelenül ki kell használnunk. Subicz, Kanta, Sowunmi, Mihalecz egyaránt jó és rutinos futballista, rájuk különösen oda kell figyelnünk. Pontra, de inkább pontokra számítok Ajkán. Fider, Füredi, Czafit sérült, Simon András beteg, összeállítást még nem tudok mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!