Sport

2013.05.14. 12:56

Swieteleksy-Haladás VSE: papírforma eredmény

Budapest - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának a 8. fordulójában papírforma vereséget szenvedett az Aramis vendégeként a Swieteleksy-Haladás VSE.

Tóth Gábor

A szombathelyiektől Jáger, Németh Péter és Bogyó hiányzott, ezért csak nyolc mezőnyjátékossal tudtak kiállni a bronzéremre hajtó Aramis otthonában. Ennek ellenére jól kezdtek, ám kimaradtak a helyzetek. Amit büntetett a rutinos, jó erőt képviselő, kevés helyzetét jó százalékban értékesítő Aramis. Így a hazaiak biztos, 3-0-s előnyre tettek szert a szünetig. A második félidő is Aramis-góllal kezdődött, úgy tűnt, hogy eldőlt a mérkőzés sorsa. Ám Egle megtörte a jeget, betalált (26. perc: 4-1), ettől új erőre kapott a HVSE. Vészkapussal rohamozott a folytatásban, sikerült is egyenlíteni (34. perc: 4-4). A zöld-fehérek lendületét azonban egy érdekes szituáció megtörte: büntetőt reklamáltak egy egyértelmű szabálytalanságnál, a játékvezető viszont nem fújt, a lecsorgót pedig Frank Tamás a saját térfeléről az üres kapuba helyezte (35. perc: 5-4). A folytatásban is vészkapussal játszott a Haladás, de már kapkodva, több hibával, így kétszer is lekontrázta, és nyert az esélyesebb Aramis.

Koronczai Roland két gólja is kevés volt a meglepetéshez. Fotó: Benkő Sándor

Colorcpectrum Armais Swietelsky-Haladás VSE 7-4 (3-0)

Budapest, 300 néző, NB I-es futsalmérkőzés, felsőházi rájátszás, vezette: Antal, Rózsa (Herbály).

Aramis: SIKUR  NÉMETH P., Sámson, Tóth, Csopaki. Csere: Tyukász (kapus), Korozmán, Frank P., Frank T., RONI, Ragadics, Sajbán. Játékos-edző: Frank Tamás.

HVSE: Németh  Czeglédi, Schimmer, HORVÁTH P., Halmos. Csere: Kajáry (kapus), Bagó, Egle, Joó, KORONCZAI. Edző: Horváth Levente.

Gólszerzők: Csopaki (2.), Roni 3 (12., 38., 39.), Sámson (17.), Tóth (21.), Frank T. (35.), ill. Egle (26.), Horváth P. (33.), Koronczai 2 (33., 34.).

Horváth Levente:  Sajnos a topcsapatok ellen kishitűen játszunk. Rendre csak öt a négy ellen tudunk visszajönni a meccsbe  most is ez történt. Kis szerencsével talán meglepetést okozhattunk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!