Sport

2013.05.10. 13:27

Szabadfogású ob Hatos és Veréb nélkül

Szombathely - Szombaton 13 órától a kecskeméti Messzi Istvn Sportcsarnokban rendezik meg az idei felnőtt szabadfogású országos bajnokságot.

Horváth Erika

A szakág legeredményesebb különítménye jó ideje a Haladás VSE-é. Ám ezúttal két biztos aranyvárományos hiányzik a rajlistáról. Az olimpiai bronzérmes, 74 kilós Hatos Gábor könyök-, a 84 kilós ifj. Veréb István térdproblémája miatt hagyja ki az ob-t. A mielőbbi gyógyulás sokkal fontosabb, hisz a világbajnokság az idei fő verseny, amit szeptemberben Budapesten rendeznek. Veréb István vezetőedző így is három-négy éremre, köztük aranyra is számít. Hiszen a 120 kilósok között ott lesz az Eb-ezüstérmes Ligeti Dániel és Csercsics Richárd is, a 74 kilóban Lukács-Farkas András és Molnár Bálint,  a 84-ben Ligeti Richárd indul.

Két biztos aranyvárományos – elöl Hatos Gábor, hátul ifj. Veréb István – sérülés miatt kihagyja az ob-t. Fotó: Kiss Teodóra

A felnőtt ob-t megelőzően ifjúsági válogatót rendeznek a kecskeméti csarnokban, ahol négyen képviselik a HVSE-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!