Sport

2013.05.13. 17:57

Ülőröplabda-bajnokság a Sprint SC-vel

Nagykanizsa - Két mérkőzéssel, egy győzelemmel és egy vereséggel kapcsolódott be az ülőröplabda-bajnokságba a Sprint SC csapata.

Horváth Erika

Mozdulj SE-Sprint SC 3:1 (-23, 24, 10, 15).  Első mérkőzésé erősen tartalékosan vették fel a harcot a sprintesek a váciakkal, meglepetésre az első szettet mégis ők nyerték (23-25). A másodikban is, egészen a végjátékig ők vezettek, ott viszont több hibát is vétettek, s fordított az ellenfél (26-24). A következő két  szettben már egyértelműen a Mozdulj SE akarata érvényesült.

Sprint SC-Humanitás SE 3:0 (22, 16, 16). A tatabányaiak elleni mérkőzésen csak az első játszma volt viszonylag szorosabb - magabiztosan nyertek a szombathelyiek.

A Sprint SC  -Gőczi István  vezette - csapatában  Kovács József, Biczó Zoltán, Schützenhoffer Antal, Kovács László, Sipos Zoltán, Bíró Péter szerepelt.

Az idei bajnokságban nyolc csapat indult. A négy alapszakasz-forduló során mindenki játszik mindenkivel (május 26-án lesz a harmadik, június 15-én pedig a negyedik torna). Az így kialakult sorrend alapján ősszel rájátszás következik az 1-4. és 5-8. helyezettek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!