Sport

2013.06.24. 16:55

Hetedikek a KDG lány röplabdázói

A röplabda diákolimpia V. korcsoportos lány országos döntőjében a hetedik helyet szerezte meg a Kanizsai Dorottya Gimnázium csapata.

Horváth Erika

A szombathelyieknek - ahogy a tavalyi évben - idén sem kedvezett a szerencse. Kezdődött azzal, hogy  Debrecenben nélkülözniük kellett az elődöntőben megsérült Stieber Aidát, így egyetlen cserével játszották végig a tornát. Ráadásul már a csoportkörben összekerültek a későbbi bajnokkal illetve a harmadik helyezettel. Első meccsüket utóbbi csapat, a kaposvári Munkácsy gimnázium ellen vívták, s 3:0-ra alulmaradtak. Ezután következett a későbbi aranyérmes békéscsabai Evangélikus. Jól tartották magukat a vasiak, de az a meccs is 3:0-as vereséggel zárult. Nem sikerült nyerniük a harmadik csoportmeccsen sem, a békéscsabai Andrássy gimnázium gárdája is 3:0-ra diadalmaskodott ellenük. Másnap így a hetedik helyért játszhattak a házigazda Fazekas gimnázium együttesével. Sikerélménnyel fejezhették be a nyolcas döntőt a KDG-sek; összeszedett, szép játékkal 3:0-ra nyertek. A csapat tagjai: Bokor Laura, Bödei Ajnácska, Doktorics Liliána, Gazdag Réka, Horváth Dóra, Kalcsics Eliza, Stieber Aida, Szecsődi Barbara. Felkészítők: Bedőcs Gergő, Borsodi Gábor, Mucsi Péter és  Pezenhófer György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!