Sport

2013.06.11. 16:59

Megyei III. : bajnok a Mesteri

Vas megye - A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban egy fordulóval a vége előtt a Mesteri bajnoki címet ünnepelhetett.

Pum András

A Déli-csoportban már korábban kiderült, hogy a Táplánszentkereszt jutott fel a megyei II.-be. Nyugaton az utolsó kör dönt az elsőségről, ha a Kőszeg nyer, biztosan bajnok, de adott esetben a döntetlen is elég lehet számára. Vízilabdaeredmény született a Vassurány-Bucsu (7-4) mérkőzésen. A Körmendi-régióban a hétvégén véget ért a bajnokság, a Körmendi Téglagyár és a Pankasz mögé a Máriaújfalu kúszott fel a dobogó harmadik fokára. A Sárvári-csoportban a Mesteri szerezte meg az aranyérmet.

Szombathelyi-csoport, Dél. Táplánszentkereszt-Nemeskolta 3-1, Király SZE II.-Nárai 4-1, Sorkifalud-Gyanógeregye-Oszkó-Győrvár 4-6, Zanat-Telekes 1-0, Hosszúpereszteg-Rábatöttös 5-2, Csempeszkopács -Gersekarát 3-3. Az Alsóújlak szabadnapos volt.

Nyugat: Kőszeg II.-Perenye 5-2, Cák- Acsád-Meszlen 2-1, Bozsok-Gyöngyösfalu 2-2, Vassurány- Bucsu 7-4, Gencsapáti-Horvátzsidány 5-0, Vát-Pornóapáti 2-3. A Vasasszonyfa szabadnapos volt. Körmendi-csoport. Máriaújfalu-Nagykölked 6-2, Kondorfa-Körmendi Téglagyár 1-12, Magyarlak-Katafa 3-2, RönökI-vánc 3-1, Szőce-Pankasz 1-1. A HalogyS-zalafő mérkőzés elmaradt mert a szalafőiek nem álltak ki a találkozóra. Sárvári-csoport. Káld-Boba 2-3, Nagysimonyi-Keléd 4-1, Sótony-Nemeskocs 2-1, Egyházashetye-Mesteri 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!