Sport

2013.06.03. 12:52

Nem volt ritmusa a Honvéd elleni második félidőnek

Bár a Budapest Honvéd elleni szezonzárón elmaradt a győzelem, összességében szép tavaszt zárt a Szombathelyi Haladás.

Pum András

Noha a Honvéd elleni első félideji élvezetes játék remek folytatást ígért, csalódniuk kellett a szurkolóknak. Az első 45 perc pörgős produkciója után a fordulást követően a bronzéremre hajtó fővárosiak már csak a hármas sípszót várták, igyekeztek lassítani a játékot. A Haladásban pedig ezúttal kivételesen nem volt annyi fantázia, hogy feltörje a reteszt, így meg kellett elégednie az 1:1-s döntetlennel. 

- Az első félidőben mindkét csapat felvállalta a nyílt támadójátékot, hozzánk hasonlóan a Honvéd is bátran ment előre - jelezte Artner Tamás, a zöld-fehérek mestere.

- Mindenáron gólt akart rúgni, ami sajnos sikerült is. Ám ezt követően rájuk mentünk, helyzeteket dolgoztunk ki, érett a gólunk - ki is egyenlítettünk. Szünet után aztán a Honvéd visszahúzódott, a felállt védelem ellen nem tudtunk mit kezdeni. A vendégek széttördelték a játékot, őrizték a döntetlent, nem volt ritmusa a találkozónak. Ezúttal nem akadt nálunk átlagon felüli produkció, így senkit sem tudok kiemelni a csapatból.  

- A hetedik helyről a nyolcadikra csúsztunk vissza. Csalódott?

- Egyáltalán nem. Hullámvölgyek nélküli, szenzációs tavaszt produkáltunk. Mindössze kétszer kaptunk ki, ráadásul mindkét alkalommal nyerhettünk is volna. Parádés eredményeket értünk el, büszke vagyok a srácokra. 

A Haladás június 19-én kezdi meg a felkészülést a következő bajnokságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!