Sport

2013.06.21. 13:37

Viktória: a szép búcsú reményében

Szombathely - A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának utolsó fordulójában a már biztos harmadik Viktória-Trend Optika FC vasárnap 17 órakor a Haladás stadionjában az ötödik Feminát fogadja.

Pum András

A Femina elleni meccs már nem oszt nem szoroz a Viktória számára, a vasi gárda a dobogó harmadik fokáról sem előre, sem hátra nem léphet. Ennek ellenére Mitterstiller Csaba edző reméli: még motiváltak lányai.

- Szeretnénk szépen elbúcsúztatni a szezont, nyerni akarunk a Femina ellen - szögezte le Mitterstiller Csaba, a Viktória trénere. -  Azt nem mondom, hogy minden jó, ha jó a vége, de jobb pozitív élménnyel, győzelemmel három hét szabadságra menni. - Várhatóan nagyon meleg lesz vasárnap, a Rohonci úti stadionban pláne megszorul a levegő, tehát ezzel is meg kell birkóznunk. Remélem, azért még motiváltak a lányok. Akik eddig is több lehetőséget kaptak, bebizonyíthatják, hogy nem érdemtelenül játszottak. Akik pedig kevesebbet léptek pályára, a meccs végén ironikusan megkérdezhetik: Vajon eddig miért nem? Sok információm nincs a Femináról, a papírforma alapján be kell húznunk a meccset. Szeretnék fiatal tehetségeket is a mélyvízbe dobni vasárnap. A kereten kívül került Sipos Lillán és Megyeri Boglárkán kívül valamennyi játékosomra számíthatok, a kezdőcsapatot a meccs előtt jelölöm ki.

A lefújást követően az MLSZ női bizottságának képviselője átadja a bronzérmeket a Viktória játékosainak és stábjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!