Sport

2013.07.18. 15:31

Nem kell Popovic, Rózsa Dániel marad a Haladásnál

Szombathely - A szerb próbajátékos, Mladen Popovic nem lesz a Haladás futballistája. A Diósgyőr által csábított Rózsa Dániel viszont marad Szombathelyen.

Vas Népe

Csütörtök délelőtt már nem edzett a Haladással a hétfő óta próbajátékon szereplő szerb Mladen Popovic. Az Ajka ellen a második félidőre beálló, tizenegyest kiharcoló, ám a büntetőt elrontó csatárra nem tart igényt Artner Tamás.

– Úgy döntöttünk, hogy nem igazoljuk le Popovicot – tudtuk meg Artner Tamástól. – Ugyan jó játékos, de nem az a típus, akit keresünk. Gyors, jól cselező futballistára lenne szükségünk, és bár akadtak nagyon jó dolgai, nem volt benne extra.

Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezetőjétől érdeklődtünk az esetleges játékosmozgásokról.

Rózsa Dániel ügye lezárult, marad Szombathelyen. A diósgyőriek és a mi álláspontunk között jelentős volt a különbség – mondta Tóth Miklós. – Dani remek szezonon van túl, ő az elsőszámú kapusunk, csak nagyon jó ajánlat esetén válnánk meg tőle. Bár Jagodics Márk szerdán az Ajkában játszott, úgy döntöttünk, mégis marad a Haladásban. Skriba Máté viszont egy évre kölcsönben Ajkán folytatja pályafutását, Farkas Márk pedig Gyirmóton futballozik egy esztendőt.

Rózsa Dániel továbbra is a Haladás kapuját védi. Fotó:Unger Tamás

– Tisztában voltam azzal, hogy a két klub tárgyal egymással, de úgy vélekedtem, addig nem élem bele magam az esetleges átigazolásomba, amíg ők meg nem egyeznek – kommentálta ügyét Rózsa Dániel. – Abszolút kényelmes helyzetben voltam, hiszen jól érzem magam a Haladásban, számítanak rám, így nem hiszem, hogy sokat veszítettem a meghiúsult klubcserével. Eddig is a jövő vasárnapi, Videoton elleni bajnokira koncentráltam, ezután sem lesz másként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!