Sport

2013.08.23. 17:01

NB III: Körmend, Haladás II.

A második fordulóval folytatódik az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportja. A Körmend szombaton az ETO második csapatát fogadja, míg a Haladás II. idegenben meccsel.

Tóth Gábor

Körmendi FC–Győri ETO FC II. (szombat, 17.30). – Ifj. Molnár Károly: – Hazai pályán szeretnénk jó játékkal, jó eredménnyel bemutatkozni közönségünknek a remek erőt képviselő, komoly háttérrel rendelkező bajnoki címvédő Győri ETO tartalékcsapata ellen. Takács Ádám sérült, nem számíthatok rá.

Összeállítás: Sásdi – Dezdi Dániel, Varga Z., Kósik, Takács M. – Sipos, Makai, Bezdi Dominik, Kajtár – Szalai, Németh E.

Sportbusz Csepel SC–Szombathelyi Haladás II. (szombat, 17.30). – Tóth László: – Idegenben lépünk pályára, ráadásul nem ismerjük igazán az ellenfelet, ezért nehéz mérkőzésre számítok. Sajnos sok a hiányzónk, de szeretnénk győzelemmel bizonyítani, hogy elég erős és bő a keretünk. Jancsó, Bölcsföldi, Grabant Bence, Rácz, Hegedűs és Tóth Martin az U18-as válogatottnál van, Bedi és Grabant Péter sérült, Kaiser pedig beteg. Összeállítást egyelőre nem tudok mondani, csak a mérkőzés előtt hirdetem ki a kezdőtizenegyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!