Sport

2013.09.28. 09:20

Akeem Adamsnek üzent a Haladás

A Szombathelyi Haladás tulajdonosai, vezetői, játékosai mielőbbi felépülést kívánnak a válságos állapotban lévő Akeem Adamsnek.

Pum András

A Szombathelyi Haladás Labdarúgó KFT valamennyi dolgozója, tulajdonosai, vezetői, futballistái, szakmai stábja és a www.haladas.hu ezúton kíván jobbulást a szerdán infarktust kapott, azóta is válságos állapotban lévő 22 éves, trinidad és tobagói FTC-hátvéd, Akeem Adamsnek.

Az FTC közleménye

"A szerdai nap folyamán szívinfarktust kapott Akeem Adams továbbra is a Városmajori Szívklinika intenzív osztályán fekszik. A Ferencvárosi Torna Club trinidadi labdarúgója csütörtökön éjjel műszívet kapott, enélkül az életben maradási esélyei minimálisra csökkentek volna.

Akeem Adams állapota továbbra is válságos, életveszélyes, de az orvosok mindent megtesznek azért, hogy életben tartsák.

A Ferencvárosi Torna Club vezetősége, minden sportolója, és minden alkalmazottja szeretné háláját kifejezni dr. Merkely Béla professzornak, valamint csapatának, a Városmajori Szívklinika dolgozóinak, akik az FTC egészségügyi stábjának tagjaival, dr. Reha Gáborral és dr. Szelid Zsolttal együtt már több napja folyamatos, megfeszített, heroikus munkával küzdenek Akeem Adams életéért.

Klubunk továbbá szeretné megköszönni annak a több mint száz véradónak a felajánlását, akik az elmúlt 24 órában jelentkeztek az Országos Vérellátó Szolgálat Budapesti Központjában.

A célzott véradás a mai nap folyamán az egész országra kiterjed, erről hamarosan minden információt elolvashatnak a fradi.hu-n."

A szombathelyi véradás helye és időpontjai

Szombathelyi Területi Vérellátó
Cím: 9700 Szombathely, Horváth B. körút 38.
Telefon: +36 94 313 282
Véradási időpont:
Hétfő - Csütörtök: 8.00-15.00
Péntek: 8.00-12.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!