Sport

2013.09.27. 13:20

HVSE-s kézisiker

Könnyedén jutott tovább a Magyar Kupa második fordulójából alacsonyabb osztályú ellenfelével szemben a HVSE NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

VADY Mosonszolnok (NB II.) -Haladás VSE (NB I/B)
23 -41 (9-23).
Mosonszolnok, 100 néző, Magyar Kupa, női kézilabda mérkőzés, vezette: Baranyai N., Baranyai Zs.

HVSE: Tömő - Mayer 14, Pukler 6, Németh K., Császár 4, Bolfán 3/1, Mórocz 2. Csere: Jávorics, Czető 1, Gönczöl 6, Debreczeni 1, Jámbor 4, Németh V. Edző: Bölöni Roland.

Az rögtön a mérkőzés elején kiderült, hogy a Haladás más sebességben játszik, a házigazda nehezen tartotta a lépést (18. perc: 4-14). Ráadásul a szombathelyiek jól védekeztek, a labdaszerzésekből pedig gyors, hatékony támadásokat vezettek, könnyű gólokat szereztek. A mérkőzés korán eldőlt, a végére csak a különbség mértéke maradt kérdéses (57. perc: 19-40). A HVSE könnyedén érvényesítette a papírformát, biztosan jutott tovább.

Bölöni Roland: - Ahogyan arra számítani lehetett, a játék minden elemében felülmúltuk alacsonyabb osztályú ellenfelünket.

A jó formában lévő zöld-fehérek szombaton, 18 órakor az NB I/B-s bajokság 4. játéknapján az éllovas, hibátlan Szekszárdot fogadják remek felmérő lesz számukra a meccs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!