Sport

2013.09.27. 13:20

NB III.: nehéz meccsek

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Körmend a tabellán második Budaörs, a Haladás II. a Győr II. vendége lesz.

Tóth Gábor

Győri ETO II. -Szombathelyi Haladás II. (vasárnap, 16.00).

Tóth László: - Bármilyen szintről is van szó, a Győrrel mindig jó meccseket, nagy csatákat szoktunk vívni. Vélhetően mindkét akadémiai csapat kellően motivált lesz vagyis egy presztízsmeccsre van kilátás. Bízom benne, hogy a találkozó után mi állunk majd előrébb a tabellán persze ehhez nyernünk kell. Dallos és Bedi sérült. Összeállítás: Dombó Angyal, Jagodics B., Zsirai, Füredi Jancsó, Halmai, Dedics Grabant, Meggyes, Tóth M.l 

Budaörs -Körmendi FC (szombat, 16.00).

Ifj. Molnár Károly: - A Budaörs még ebből az elit NB III-ból is minden téren kiemelkedik, vagyis a mérkőzés esélyese a házigazda. De láttam én már karón varjút! Kósik eltiltott, Czafit sérült. Összeállítás: Sásdi (Berke) Bezdi, Csenterics, Varga, Takács M. Kajtár (Baranyai), Makai, Balikó, Szalai Sipos (Németh), Takács Á.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!