Sport

2013.09.10. 16:13

Pápára látogat a Haladás

Pápa, Szombathely - Szerdán 17 órakor a labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában a Szombathelyi Haladás a Lombard Pápa vendége lesz.

Pum András

Másfél hete bajnokin a Haladás élvezetes, remek mérkőzésen 3-2-re győzött a Rohonci úton a Pápa ellen. Ám mint tudjuk, a Ligakupa más „tészta", ebben a sorozatban kisebb a tét, kevésbé teszik magukat oda a játékosok. A Pápa a Haladáshoz hasonlóan hazai 2-2-es döntetlennel nyitott (az Ajka ellen) a Ligakupa első fordulójában.

– Szeretnénk pótolni a Gyirmót ellen az utolsó tíz percben elhullajtott pontokat, nyerni akarunk Pápán – szögezte le Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője. – Bő keretük van a pápaiaknak, így biztosan erős csapattal állnak ki. Mi a felnőttválogatott Guzmicsra, Devecserire, valamint az U19-es válogatottól visszatért Németh Márióra és Medgyesre még nem számíthatunk, Ugrainak pedig csonthártyagyulladása van. Szombaton Újpesten játszunk, így Pápán azoknak adok lehetőséget, akik eddig kevesebb szerepet kaptak.

Összeállítás: Mursits – Angyal, Jagodics B., Zsirai, Tóth P. – Rajos, Iszlai – Gyurján, Szakály, Kalász – Andorka.

Haladás hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!