Sport

2013.10.28. 15:25

A bajnokspiráns verte a HVSE kézicsapatát

Budaörs, Szombathely - A papírformának megfelelő vereséggel folytatta az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságot a Haladás VSE.

Tóth Gábor

A 10. fordulóból előrehozott mérkőzésen a HVSE a még hibátlan, listavezető, bajnoki címre hajtó, komoly erőt képviselő Budaörs vendégeként lépett pályára. Ettől függetlenül az esélyesebb házigazda megszenvedett a remekül harcoló szombathelyiekkel. Az első félidő nagy csatát, váltott vezetést hozott (22. perc: 10-9). A Budaörs a játékrész hajrájában csak azért csikart ki némi előnyt, mert a vasiak létszámhátrányba kerültek. Fordulás után a szombathelyiek visszajöttek a meccsbe (43. perc: 21-19). Aztán kettős emberhátrány került a HVSE, amit kihasznált a Budaörs, ismét meglépett (46. perc: 24-19). A Haladás futott az eredmény után, de sokat hibázott, amit könyörtelenül büntetett a házigazda, és végül biztosan nyert.

A Haladás szerdán 17.30-as kezdéssel a Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB I-es MTK-BSE gárdáját fogadja a Rohonci úton.

Budaörs KCHaladás VSE 29-22 (15-12)

Budaörs, 400 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Csányi, Zörgő.

Budaörs: Dancs – Bízik 1, FÖLDES V. 10/2, Hatala, ZSIGMOND 6/1, SZABÓ 4, Miló 2, Földes K. 2. Csere: Andrási (kapus), Németh N. 2, Tápai 2, Gavallér. Edző: Mihály Attila.

HVSE: Tömő – Becséri 3, NÉMETH K. 5, CSÁSZÁR 3, Debreczeni 1, Mayer 3/2, Gönczöl 2. Csere: Pőcze (kapus), Pukler 2, Bolfán 2, Mórocz, Jámbor 1. Edző: Bölöni Roland.

Bölöni Roland: – Az ilyen mérkőzéseken, az ilyen szintű ellenfelek ellen hatványozottabban előjönnek a hibáink. Ettől függetlenül méltó ellenfelei voltunk a bajnokaspiránsnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!