Sport

2013.10.06. 16:20

NB III.: a törpenyúl és a zsiráfvályú esete

A labdarúgó NB III-ban a Haladás döntetlent játszott, míg a Körmend vereséget szenvedett. Utóbbi csapat trénere ismét frappánsat nyilatkozott.

Pum András

Szombathelyi Haladás II. -BKV Előre 0-0. Szombathely, Király Sportlétesítmény, 150 néző, vezette: Móri.

Haladás II.: Dombó (Gyurján M., 46.) ANGYAL, Hegedűs, ZSIRAI, Milkó - JANCSÓ, Tóth M. (Kaiser, 81.) HALMAI, Grabant (Rácz, 62.), Medgyes Kalász. Edző: Tóth László.

Már a mérkőzés elején magához ragadta az irányítást a Haladás II., amely az első félidőben több helyzetet kidolgozott, ám ezeket ki is hagyta. Szünet után még több ziccert hibázott el a vasi együttes, amely nagy fölényben futballozott a védekező riválisa ellen. A játék képe alapján a Tóth-legénység győzelmet szalasztott el a veretlen éllovas ellen. Ennek ellenére dicséret illeti a szombathelyi fiatalokat.

Tóth László: - A bajnokesélyes ellen is megmutattuk, milyen jó csapat is a Haladás II. Végigtámadtuk az egész mérkőzést, remek lehetőségeink voltak, a BKV helyzetig sem jutott. Sajnos azonban a góllövés továbbra sem megy.

 



A körmendi Takács Ádám (labdával) sem tudott gólt szerezni (Fotó: Szendi Péter)


Körmend FC -Diósd 0-1 (0-0). Körmend, 100 néző, vezette: Mód.

Körmend: Sásdi BEZDI, CSENTERICS, Kósik, TAKÁCS M. - Németh (Horváth), Makai, BALIKÓ, Szalai (Kajtár) - Sipos (Czafit), Takács Á. Edző: ifj. Molnár Károly.

Mindkét csapat győzelemre játszott, de míg a hazaiak csupán helyzetekig és kapufáig jutottak, addig a diósdiak az érthetetlen kiállításig még kapura sem rúgtak. Ám így is bár teljesen érdemtelenül három ponttal távoztak. Gólszerző: Hujber a 75. percben. Kiállítva: Makai a 73. percben.

Ifj. Molnár Károly: - Nem fogok kardélre hányni senkit, de sajnos kezd úgy kinézni, hogy magas ez nekünk, mint törpenyúlnak a zsiráfvályú . Ezzel együtt mivel magunkat vittük be az erdőbe bármilyen necces is a szituáció, saját magunknak kell kikecmeregni belőle

További eredmények: Nagyatád- Tököl 2-1, Balatonfüred -Győri ETO II. 0-1, Mosonmagyaróvár- Budaörs 0-2, Veszprém -Újbuda 0-1, Sportbusz-Csepel -Dorog 1-1. Andráshida- Csákvár 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!