Sport

2013.10.06. 17:50

Pankaszi győzelem a röplabda emlékversenyen

Őriszentpéter - Pankaszi győzelem született a 19. alkalommal megrendezett Kováts Béla röplabda emlékversenyen.

Horváth Erika

A Pankaszi Általános Iskola idén leány gyermekcsapatok számára rendezte meg a Kováts Béla emléktornát. Az időjárás nem volt kegyes a négycsapatos, körmérkőzéses – a hagyományok szerint szabadtérre tervezett – rendezvényhez, így a mérkőzéseket az őriszentpéteri iskola tornatermében bonyolították le. 

Az eredmények: Pankasz–Szombathelyi Sportiskola 1:1, Ajkai Röpisuli– Nagybajom 2:0, Pankasz–Ajka 2:0, Szombathely–Nagybajom 2:0, Pankasz–Nagybajom 2:0, Ajka–Szombathely 1:1. Végeredmény: 1. Pankasz (Tóth Zsófia, Bali Bettina, Pungor Alexandra, Kovács Kitti, Magai Dzsenifer, Bita Kinga, Iván Szandra), 2. Szombathely, 3. Ajka, 4. Nagybajom. Különdíjasok: Iván Szandra (Pankasz), Zoltán Anna (Szombathely), Fekete Tamara (Ajka), Deme Laura (Nagybajom). A torna névadójának lánya, Kováts Gyöngyvér a pankaszi csapat legjobbjának, Tóth Zsófiának adott át különdíjat. Zárásként a résztvevő csapatok megkoszorúzták a pankaszi temetőben a településen a röplabdázást meghonosító Kováts Béla kopjafáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!