Sport

2013.11.29. 19:50

Az idei utolsó meccs

Megyei körkép - Az év utolsó NB III-as mérkőzései következnek, a 16., az első tavaszi fordulót rendezik meg. A Körmend itthon, a Haladás II. idegenben zárja az esztendőt.

Tóth Gábor

Körmendi FC - Andráshida SC (szombat, 13.00). Ifj. Molnár Károly: - Az év utolsó bajnokiján az agresszív, kellemetlen stílusban játszó, jó erőt képviselő Andráshida ellen szeretnénk megfelelni saját és a szurkolóink elvárásának. Berke beteg, Horváth Ádám munkahelyi elfoglaltság miatt nem edzett a héten. Összeállítást csak a mérkőzés előtt hirdetek.

Veszprém FC - Szombathelyi Haladás II. (szombat, 13.00). Tóth László: - Nem örülök neki, hogy előrehozták az első tavaszi fordulót. Ugyanis az NB III-as meccsel egy időben U21-es rangadót játszunk Győrben. Szerencsésebb lenne, ha csak egy fronton kellene helytállnunk. Mindenestre a szűk keretünkből megpróbálunk úgy gazdálkodni, hogy mindkét pályán legyen esélyünk a győzelemre. Összeállítás: Dombó (Megyeri) Angyal, Havasi, Koronczai, Győrffy Halmai, Tóth L., Meggyes Kaiser, Vlasics, Hoós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!