Sport

2013.11.01. 16:00

Vadász-skeet: csak egy bajnoki cím

Sarlóspuszta - Bokor Bálint, a Szombathelyi Koronglövő Egyesület versenyzője nyerte az idei vadász-skeet országos bajnokságot.

Horváth Erika

A minap ugyan sikert ért el, de 2013 nem tartozik pályafutása legeredményesebb évei közé Bokor Bálintnak, a Szombathelyi Koronglövő Egyesület 29 esztendős válogatottjának. Mivel február óta tart az oladi skeet lőtér engedélye körüli hercehurca, s nem használhatták, egyszerűen nem tudott készülni pedig új szabályokhoz kellett igazodni. Mindössze két versenyen indult (csapattársai egyen sem). Ám hiába nyerte meg edzés nélkül is a balatonfűzfői vb-válogatót, a kiküldetési szinttől elmaradt tíz év óta először. A másik fellépése a nemrégiben Sarlóspusztán megrendezett vadász-skeet országos bajnokság volt, ahol (százból) 95 koronggal szerezte meg az aranyérmet.

Ha ez az év már el is úszott, remélhetőleg, a 2014-es nem. Jövőre Magyarország, Sarlóspuszta adhat otthont a skeet Európa-bajnokságnak, amelyen Bálint felkészülten szeretne részt venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!