Sport

2014.01.26. 16:50

Második helyen zártak a vasiak

Szombathely - A második helyen végzett a Haladás VSE U9-es csapata a Szöllősi Emil labdarúgó utánpótlás emléktornán.

Pum András

A Haladás munkacsarnokában nyolc együttes vett részt az immáron hagyományos Szöllősi Emil emléktornán. A csapatokat két négyes csoportba sorsolták. A csoportmeccseken a Haladás VSE a Pápát 4-3-ra, a székesfehérvári Főnix Goldot és a HVSE másik csapatát egyaránt 4-0-ra verte. Az elődöntőben a ZTE következett, és a zalai csapat is fejet hajtott a szombathelyiek előtt, akik 2-0-ra nyertek. A fináléban az MTK várt a vasiakra, és noha a mutatott játék és a helyzetek alapján győzelmet érdemeltek volna Hegyi László és Takács Gábor tanítványai, a fővárosiak nagy küzdelemben némi szerencsével 2-0-ra nyertek .A vasiak így tehát a második helyen végeztek. A díjakat a Szombathelyi Haladás középpályása, Nagy Gábor adta át.

A Haladás VSE ezüstérmes csapata. Gáspár Mihály, Frák Marcell, Kovács Levente, Nagy Dominik, Gál Dominik, Rapport Rodrigó, Kemény Márk, Balogh Ákos, Verasztó Milán, Udvardi Ádám, Stifter Patrik, Magyar Dávid, Spitzer Ákos, Fekete Kornél, Varga Olivér, Kismarosi Gergő, Hancz Dominik. Edzők: Takács Gábor, Hegyi László.

A HVSE U9-es csapata jól szerepelt a hazai rendezésű tornán (Fotó: Haladás VSE)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!