Sport

2014.02.10. 20:00

Öt játszmában alulmaradt a HVSE-SZoESE

Gyenge, önbizalom nélküli játékkal kapott ki a Budaörstől a HVSE-SZoESE NB II-es női röplabdacsapata.

Horváth Erika

Haladás VSE-SZoESE– Budaörsi DSE 2:3 (23, -12, -20, 20, -8)
Szombathely, NB II-es női röplabda-mérkőzés.
HVSE-SZoESE: Koronczai, Szalontai P., Homor, Simon R., Erdősi, Werkman. Csere: Horváth M., Tóth, Halmosi. Edző: Bodzer Attila.

Az első szettben egyáltalán nem látszott, hogy az NB II. nyugati csoportjának listavezetője a vendég. A szombathelyi lányok eleinte simán haladtak előre (20-13), aztán egyre többet hibáztak – emiatt lett szoros a végjáték (25-23).

A második játszmára nyoma sem maradt a hazaiak motiváltságának, könnyen adták meg magukat az egyre dinamikusabban – de korántsem jól – játszó Budaörsnek (12-25). És a harmadikban sem volt semmi esélyük (20-25). A negyedik játékrészre valamicskét javult a helyzet; az elején megszerzett néhány pontos előnyt a vendégek rontásainak segítségével végig sikerült őrizni (25-20). De hiába volt az egyenlítés, mert a döntő, rövidített játszmában hitehagyott játékával tálcán kínálta a győzelmet riválisának a vasi együttes (8-15).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!