Sport

2014.02.17. 20:00

Sima szentgotthárdi nyitány az NB II-ben

Szentgotthárd - A listavezető Szentgotthárd a papírformának megfelelően sima győzelemmel nyitotta a tavaszi szezont az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK -Treff 07 SE 29-18 (12-7). Szentgotthárd, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Akácsos, Nagyvizeli.

Szentgotthárd: Surányi K. Szakács 2, Weidl, HEGYI 2, PARS 8, KOZÁK 6, Hertelendy 4. Csere: Páli, Surányi I. (kapusok), HUSZÁR 3, Sinka, KATONA 3, Vadász 1, MÁKOS M., Mákos P., Kocsis Gy. Edző: Ernst Attila.

Hegyi Gergely a mérkőzés legjobbja volt, sokat tett a győzelemért (Fotó: Szendi Péter)


A 15. játéknapon az alsóházban tanyázó érdi ellenfelet fogadta a Szentgotthárd. A papírformának megfelelően a hazaiak kezdték jobban a meccset, a vendégek csak a 18. percben találtak először kapuba (10-1). A folytatásban kicsit visszaesett a hazaiak teljesítménye, amit kihasznált az Érd, és visszajött a meccsbe. Fordulás után azonban már csak egy csapat volt a pályán, a játék minden elemében ellenfele fölé nőtt a házigazda, és könnyedén nyert. Ifi: 41-17.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!