Sport

2014.03.11. 15:38

Haladás VSE-SZoESE: Kilencedszer is 3:2

Újabb ötjásztmás meccset játszott a Haladás VSE-SZoESE NB II-es női röplabdacsapata – immár a kilencediket a sorban.

Horváth Erika

Haladás VSE-SZoESE – Tatai AC 2:3 (-19, 15, -19, 18, -12)
Szombathely, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Oláh, Őri.
HVSE-SZoESE: Tóth, Werkman, Szalontai P., Koronczai, Horváth M., Erdősi. Csere: Halmosi, Simon F., Homor, Simon R. Edző: Bodzer Attila.

Az alapszakasz zárultával megkezdődött a rájátszás, amelyben a HVSE-SZoESE szeretné megtartani második helyét. De a Tata ellen – amelyet az alapszakaszban kétszer is 3:0-ra vertek a szombathelyiek nem a várakozásnak megfelelően alakult a mérkőzés. Erősen kezdtek a hazaiak, ám a tataiak lelkes játékukkal behúzták az első szettet (19-25). A másodikban magabiztos, fegyelmezett játékkal sikerült egyenlíteni (25-15).

A harmadik játszmában ismét a vendégek bizonyultak jobbnak, elsősorban lelkesedésben és mezőnyvédekezésben nőttek ellenfelük fölé (19-25). A negyedik játékrész első felében megszerzett előny és a határozott játék elég volt a döntő játszma kiharcolásához (25-18). Amelyben sokáig fej fej mellett haladt a két csapat, de a végjátékban a tataiak voltak jobbak (12-15).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!