Sport

2014.04.15. 15:55

HVSE-SZoESE – Közgáz SC: Jó meccs, jó játék

Szombathely - Nagyszerű játékkal kerekedett felül a Haladás VSE-SZoESE NB II-es női röplabdacsapata a Közgáz együttesén.

Horváth Erika

Haladás VSE-SZoESEKözgáz SC 3:1 (-18, 17, 23, 15)

Szombathely, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Barabás, Őri.

HVSE-SZoESE: Koronczai, Szalontai P., Simon F., Erdősi, Horváth M., Werkman. Csere: Németh E. (liberó), Halmosi. Edző: Bodzer Attila.

A nyugati csoport tabelláján negyedik Közgáz kezdett jobban – a harmadik helyen álló hazaiaknak a nyitásfogadással akadt gondja. Az időkérés sem segített, a vendégek 17 perc alatt nyerték az első játszmát (18-25). A vasiak a második szettben már jobban koncentráltak, és támadásban is felülmúlták ellenfelüket, simán egalizáltak (25-17). A harmadik játékrész elején a Közgáz szerzett előnyt, de hosszú labdamenetek és látványos játék mellett a szett közepén már a hazaiak diktálták a tempót, megérdemelten kerekedtek felül (25-23). A folytatásban már semmivel sem tudták megtörni a HVSE-SZoESE lendületét a fővárosiak; 20 perc alatt lezárták a színvonalas mérkőzést a vasiak, akiknél mindenki jól teljesített (25-15).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!