Sport

2014.04.22. 13:05

Idegenbeli sikerrel zártak a HVSE-SZoESE NB II-es röplabdázói

Pécs - Idei utolsó bajnokiján, idegenben nagyszerű játékkal nyert a HVSE-SZoESE NB II-es női röplabdacsapata.

Horváth Erika

Pécsi EAC -HVSE-SZoESE 1:3 (24, -19, - 20, -22 ). Pécs, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Ortner, Gábor.

HVSE-SZoESE: Koronczai, Szalontai P., Homor, Horváth M., Erdősi, Werkman. Csere: Németh E. (liberó) Halmosi, Bodnár. Edző: Bodzer Attila.

A szombathelyiek kezdtek jobban, lendületes, látványos támadójátékkal 10-6-ra elléptek. A hazai időkérés viszont megtörte a lendületüket és nagy csatában ugyan, de elvesztették az első játszmát (26-24). Izgalmas, jó röplabdát hozott a második játékrész is (9-9), ám a szett közepétől a HVSE került fölénybe és egyenlített (19-25). A folytatásban egyre veszélyesebb nyitásokkal tovább javult a vasiak játéka, az irányító Koronczai Lilla is egyre jobban mozgatta az ütőket, aminek újabb szettgyőzelem lett az eredménye (20-25). A negyedik játszmában is nagyszerű röplabdát élvezhettek a szurkolók. A SZoESE Erdősi Gréta jó nyitásaival 3-4 pontos előnyre tett szert, amit nagyszerű csapatmunkával végig meg is tudott őrizni (22-25).

A HVSE-SZoESE ezzel befejezte a 2013/2014. évi pontvadászatot. Hogy a nyugati csoport második avagy harmadik helyén zár-e, az a Honvéd Zrínyi SE hétvégi eredményétől függ.

Erdősi Gréta (szemben) a HVSE-SZoESE legjobbja volt Pécsen  (Fotó: Szendi Péter)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!