Sport

2014.04.03. 18:06

VSA - Miskolci VSC: Az Arena Savariában lesz a röplabdameccs

Szombathely - Az NB I-es női röplabda-bajnokság 9–12. helyéért zajló rájátszásának utolsó előtti hazai mérkőzésén a Vasi Sport Akadémia a Miskolci VSC-t fogadja.

Horváth Erika

Rettenetes a lebonyolítása a rájátszásnak, kéthetente vannak csak meccsek.

– A Veszprém elleni győzelemmel lendületet kaptunk, de ez két hét alatt, a Palota elleni meccsre el is párolgott – utalt Mucsi Péter, a szombathelyiek vezetőedzője a legutóbbi idegenbeli vereségre. – Közben a Veszprém legyőzte a Palotát és a Miskolcot is, és ezzel számunkra már csak matematikai esély maradt az osztályozós hely kiharcolására.

A Veszprémnek a hátralévő háromból elegendő egyetlen meccset nyernie, de akár két 3:2-es (1-1 pontot érő) vereséggel is övé lesz az osztályozós hely, még akkor is, ha a VSE mindhárom bajnokiját megnyeri. De egyetlen vereség is a kiesést jelenti.

A vasárnapi választás miatt – mert a Sugár úti csarnok is szavazóhely és már szombaton sem lehet másra használni – az Arena Savariában rendezik a mérkőzést 16 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!