Sport

2014.05.06. 12:45

A dobogó már biztos

Szentgotthárd - Magabiztos győzelemmel tudta le az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 20. játéknapját a már biztosan dobogós Pawel Packing Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KKMóri KSC 34-29 (15-11)

Szentgotthárd, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Felhő, Öcsi.

Szentgotthárd: Surányi I. – HERTELENDY 10, Kozák 4, Hegyi 3, Sinka 1, Huszár 3, Kocsis T. 1. Csere: Surányi K. (kapus), VILICS 2, Csipszer 4, Katona 4, Ernst P., Vadász, Mákos M. 1, Mákos P., Murányi 1. Edző: Ernst Attila.

Ifi: 42-22.

Hertelendy Bence tíz góllal, valamint remek játékkal járult hozzá a szentgotthárdi kézilabdacsapat újabb, fontos győzelméhez. Fotó: Szendi Péter

Két fordulóval a bajnoság zárása előtt a jó erőt képviselő, a középmezőny elején álló Mórt fogadta a Gotthárd. A tabellán második házigazda nem rukkolt elő ellenállhatatla játékkal, de az egész meccsen biztosan vezetett, végül biztosan nyert. Elsősorban ezért, mert az erőnlétettel, a futómennyiséggel és a motivációval nem volt probléma. Az már biztos, hogy a Szentgotthárd dobogón zárja a bajnokságot, a kérdés csak az, hogy ezüst-, vagy bronzéremmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!