Sport

2014.06.16. 18:05

Szombathelyi ötödik hely az Ultrabalatonon

Balatonaliga - Az előkelő ötödik helyen végzett a Nike Futóklub Szombathely csapata az Ultrabalaton futóversenyen.

Tóth Gábor

Az idén már a 8. Ultrabalatont rendezték a Balatont körbefutásával 212 km-t teljesítettek a résztvevők. A különböző kategóriákban közel 500 csapat állt rajthoz. Az egy hölgy és kilenc férfi alkotta szombathelyi együttes a non-stop férfi csapatversenyben indult. Balatonaligán volt a rajt és a cél. A Nike Futóklub Szombathely 14 óra 37 perc 22 másodperc alatt futotta körbe a magyar tengert, ezzel ötödik lett a negyedik helyezett csapattól 1:39 perccel, míg a dobogós helyről mindösszesen 6:05-tel maradt le. Mint azt Jánosa Gábor csapatvezető elmondta, a tavalyi hatodik hely után nagyon örültek az előrelépésnek, s jövőre már dobogóra törnek.

A szombathelyi csapat szép idő alatt futotta körbe a Balatont (Fotó: Nike Futóklub Szombathely)

A csapat tagjai: Molnár Bálint, Nagy Gábor, Jánosa Gábor (kerékpáros kísérő), Bein Ákos, Szabó Zoltán, Árvay Kornél, Hartwig Adrián, Molnár László (kerékpáros kísérő), Bödő Imre, Wachter Zoltán, dr. Pék Ágnes, Devecseri Bálint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!