Sport

2014.09.18. 16:25

Mezt húzott Illés Béla

Szombathely - A 2014-15-ös esztendőben az Illés Akadémia nyáron kinevezett szakmai vezetője, Pacsi Bálint a vezetőkkel, tulajdonosokkal egyetértésben új irányvonalat jelölt ki a szakmai programban.

Pum András

A csapatedzések taktikai hangsúlyozása helyett elsősorban a játékosok egyéni fejlesztését tűzte zászlójára. Ennek megerősítése érdekében került még korábban a szakmai stábba a Haladás egykori játékosa, a holland elsőosztályt is megjárt Szekér István. Ő a gyerekek egyéni fejlesztéséért és kiválasztásért felel. Rajta kívül heti egy, illetve két alkalommal egyéni fejlesztési nap került a programba, ahol a gyerekek négy-öt fős kis csoportokban két edző segítségével sajáthítatják el a taktikai elemeket. Az országban egyedülálló módon nem csak a trénerek, hanem a névadó tulajdonos, Illés Béla, a klubigazgató Tóth Miklós és a Haladás futsalcsapatának edzője, a szlovák válogatott szövetségi kapitánya, a spanyol Marcos Angulo is edzést tart ezeken a napokon. A spanyol szakember egyébként is segíti tapasztalataival, észrevételeivel a gyerekek fejlődését.

Nagyüzem az Illés Akadémián, nyolc edző egy edzésen. Balról: Illés Béla, Pacsi Bálint (takarva), Marcos Angulo, Szekér István, Tóth Miklós (háttal), Bánfalvi Zsolt, Kuttor Attila, Desits Szilárd  (Fotó: Illesfociakademia.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!