Sport

2014.10.07. 13:30

Visszavágtak a jogászok

A vasi jogászválogatott nyerte a vasi orvosválogatott elleni tradicionális, évente egyszer megrendezett barátságos labdarúgó-mérkőzést.

Tóth Gábor

Vasi jogászválogatott–Vasi orvosválogatott 3-0 (0-0)
Szombathely, Illés Akadémia, barátságos labdarúgó-mérkőzés, vezette: Tóth R.
Jogászválogatott: Pados A. – dr. Smidéliusz P., dr. Pálffy B., dr. Kövesdi Z., dr. Tóth A. (dr. Horváth M.) – dr. Kovács K. – dr. Bíró B. (dr. Király A.), dr. Tar F., dr. Tóth T., dr. Horváth G. (dr. Magyar Cs.) – dr. Németh Z. (dr. Csatár M.).
Orvosválogatott: Varga Cs. – dr. Vörös Zs. (dr. Simon I.), dr. Zsemberi Gy., dr. Hajós Gy., dr. Horváth I. – dr. Rózsa B., dr. Kollár I., dr. Kóger T., dr. Kelemen P. – dr. Zarka Gy. (dr. Somogyi J.), dr. Molnár A.
Gólszerzők: dr. Tar F., dr. Németh Z., dr. Kovács K.

A komoly presztízzsel bíró mérkőzést már a 23. alkalommal rendezték meg. Az előző négy mérkőzést az orvosok nyerték, a jogászok tehát visszavágásra készültek. A 2x35 perces meccsen folyamatosan lehetett cserélni.

A helyenként élvezetes, de mindenképpen küzdelmes meccsen a jogászok voltak veszélyesebbek a kapura, de az első félidőben még nem esett gól, szervezetten védekeztek az orvosok. Fordulás után viszont megtört a jég: előbb egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból, majd egy szép akcióból is betaláltak a jogászok (mindkét gólpasszt dr. Csatár M. jegyezte).

A folytatásban az orvosok kénytelenek voltak kitámadni, amit egy kontragóllal büntettek a jogászok. A bővebb kerettel rendelkező, fiatalabb, frissebbnek tűnő, gólveszélyesebben játszó jogászválogatott megérdemelten nyert – és vágott vissza az elmúlt évek vereségeiért. Jövőre természetesen jöhet a folytatás, a 24. párharc.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!