Sport

2014.11.24. 17:30

Felnőtt a feladathoz a HVSE kézicsapata

Szombathely - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 11. fordulójában rangadót nyert a HVSE: a második zöld-fehérek a harmadik, vendég Szekszárdot verték.

Tóth Gábor

Haladás VSE–Szekszárdi FGKC 26-23 (14-11).

Szombathely, 500 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Felhő, Öcsi.

HVSE: HAJDUK – MAYER 9/5, Pados 5, Császár 1, Pukler 1, SZECSŐDI 1, SZENDREI 6. Csere: Tömő (kapus), DEBRECZENI 3, MÓROCZ, Gaylhoffer. Edző: Bölöni Roland.

Debreczeni Luca (labdával) védekezésben és támadásban is remekelt. Fotó: Unger Tamás

Szekszárd: Mészáros – Reisch 4, Farkas 3, Vasas 5/3, Horváth 2, URFI 7/4. Csere: Tancz (kapus), Grénus 2, Lengyelfalusy, Kónya. Edző: Tabajdi Ferenc.

Az első perctől a Haladás diktálta a tempót, végig két-három góllal vezetett. A hazaiak remekül védekeztek – és a védelem mögött volt egy nagyszerű kapusteljesítmény. Az iramra, a színvonalra nem lehetett panasz. A jól összerakott, több volt élvonalbeli játékost felvonultató tavalyi bajnok Szekszárd mindent megpróbált, de ezen a napon nem lehetett mit kezdeni a motivált Haladással. Végül biztos győzelmet aratott a HVSE (53. perc: 23-18). A Szekszárd utoljára 2013 májusában kapott ki. Ifi: 41-30.

Bölöni Roland: – Gratulálok a lányoknak, felnőttek a feladathoz, megnyerték a rangadót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!